Etikettöversättning-tolkning
Läst 1539 ggr
Flugsvampar
2018-02-21, 14:02

spansk översättning

Finns det någon vänlig själ som vill översätta detta från svenska till spanska åt mig? 

För runt 7 miljoner år sedan bildades ön Teneriffa som innan bestod av 3 olika öar. En stor vulkan sköt upp ur marken och denna bildade de tre öarna till en. Senare bildades även vulkanen Teide av andra vulkanutbrott.

I mars 1936 innan Francisco Franco kom till makten blev han placerad på Teneriffa. Han blev placerad där av den republikanska regeringen som var medvetna om hans politiska åsikter. Franco organiserade den politiska kuppen som resulterade i det spanska inbördeskriget. Juli 1936 föll kanarieöarna under nationalistiskt styre. Efter kriget var förhållanden så svåra att tusentals invånare emigrerade till Kuba och Latinamerika.

Teneriffa är den största av alla Kanarieöar. Norra delen av Teneriffa är ett Utmärkt resmål för de som gillar natur och att vandra. Här finns dalar, höga berg och skogar. I den norra delen finns huvudstaden Santa Cruz med flera mysiga kaféer och staden La Laguna med sina tapasbarer. I norr finns också en charterort som passar för de som föredrar stadsliv, även den populära stranden Puerto de la Cruz.

Upp till toppen