Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allmänt om sajten och iFokus - Medlemmar - var bor ni? - Medlemmar presenterar sig - Off topic (OT) Artificiell intelligens Boktips Fonologi och fonetik Grammatik Konstruerade/fiktiva språk Kroppspråk Lagar och lagstiftning Länkar - Föredrag Länkar - Ordböcker/lexikon Länkar - Radio/TV Länkar - Tidningar/hemsidor Råd och tips Semantik Skriftspråk - Stavning/Ortografi Skriftspråk - Tryck och grafik Språk i framtiden Språk i förändring Språkgrupp - Språk i Europa Språkhistoria Stilistik - Chattspråk/SMS-språk Stilistik - Dialekter/lokala varianter Stilistik - Korsord och korsordsord Stilistik - Kvinnligt/manligt språk Stilistik - Lyrik, dikt och poesi Stilistik - Lånord Stilistik - Maktspråk Stilistik - Ordspel och ordlekar Stilistik - Ordstäv och ordspråk Stilistik - Slang Stilistik - Språk i film, tv och litteratur Stilistik - Stilblommor, tidningsankor, tryckfel Stilistik - Ungdomligt språk Stilistik - Ålderdomligt språk Tal-, läs- och skrivsvårigheter Teckenspråk Utdöda/döende språk Vad betyder ordet/meningen? Vad kallas saken/företeelsen? Översättning/tolkning Översättningsgrodor Övrigt
Övrigt

Vill någon hjälpa mig?

2015-01-11 15:34 #0 av: [ArtGeek]

Hej!

Jag har ett litet problem som jag undrar om någon kunde hjälpa mig med?  Antar att det finns många språkintresserade här?

Det är så att jag inte är så van att prata engelska, men jag förstår engelska i både tal och skrift mycket väl. Jag brukar öva mig att prata engelska med min pojkvän hemma men nu skulle jag vilja utveckla mig att även kunna presentera mig för någon som jag inte känner sedan förut.

Därför undrar jag om någon därute skulle vara intresserad av att via skype prata en kväll i kanske max 20 min?  Jag har dock ingen webbkamera på min dator än så det blir bara ett ljudsamtal då.

Ett samtal där vi bara presenterar oss lite för varann helt enkelt på engelska.

Finns det någon som skulle kunna tänka sig det?  :)

Anmäl
2015-01-11 15:57 #1 av: Thaeri

Jag skulle kunna bjuda in dig till en chatt där folk från hela världen pratar med varandra på engelska. Vi röstchattar ibland, och när vi gör det är oftast ett par modersmålstalare närvarande.

Du behöver inte vara nervös, modersmålstalarna lär sig andra språk och vet exakt hur svårt det är att lära sig engelska, faktum är att ett par av dem lär sig svenska och är tacksamma för det du kan bidra med vad gäller detLer

Det är då röstchatt som sagt, inte video.

Anmäl
2015-01-11 16:24 #2 av: [ArtGeek]

Det låter ju helt perfekt Thaeri!Ler Tack! Det vill jag gärna! När brukar ni ha de chattillfällena? Om du vill skicka mig ett meddelande här på ifokus så kan vi prata mer där kanske?

Anmäl
2015-01-11 16:43 #3 av: Thaeri

Jag har skickat dig ett meddelandeLer

Anmäl
2015-01-15 20:39 #4 av: TjockaBerta

Jag är också intresserad. Kan du höra av sig till mig med?

Tack!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.