Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (2) Senaste inläggen

- Allmänt om sajten och iFokus - Medlemmar - var bor ni? - Medlemmar presenterar sig - Off topic (OT) Artificiell intelligens Boktips Fonologi och fonetik Grammatik Konstruerade/fiktiva språk Kroppspråk Lagar och lagstiftning Länkar - Föredrag Länkar - Ordböcker/lexikon Länkar - Radio/TV Länkar - Tidningar/hemsidor Råd och tips Semantik Skriftspråk - Stavning/Ortografi Skriftspråk - Tryck och grafik Språk i framtiden Språk i förändring Språkgrupp - Språk i Europa Språkhistoria Stilistik - Chattspråk/SMS-språk Stilistik - Dialekter/lokala varianter Stilistik - Korsord och korsordsord Stilistik - Kvinnligt/manligt språk Stilistik - Lyrik, dikt och poesi Stilistik - Lånord Stilistik - Maktspråk Stilistik - Ordspel och ordlekar Stilistik - Ordstäv och ordspråk Stilistik - Slang Stilistik - Språk i film, tv och litteratur Stilistik - Stilblommor, tidningsankor, tryckfel Stilistik - Ungdomligt språk Stilistik - Ålderdomligt språk Tal-, läs- och skrivsvårigheter Teckenspråk Utdöda/döende språk Vad betyder ordet/meningen? Vad kallas saken/företeelsen? Översättning/tolkning Översättningsgrodor Övrigt
Språkgrupp - Språk i Europa

Några bra språksidor online? (Gratis)

2013-07-05 15:16 #0 av: taylorgomez001


Hejsan Hejsan! Jag har en mamma som är född i Kroatien men hon är uppvuxen i Sverige. Vi åker till Kroatien 6 veckor varje år och jag och  min bror pratar inte Kroatiska! Min mamma vill gärna att jag ska börja läsa Kroatiska och det ska jag. Vet ni några bra språksidor till Kroatiska?

 

Jag vill också gärna lära mig Franska hemma. Så jag skulle gärna vilja ha lite tips där också!

 

Kramar: Felicia Hjärta

Anmäl
2013-07-14 10:03 #1 av: Unibrow

Jag vet inte någon specifik sida för kroatiska men jag är medlem på italki.com. Du kan lära dig i stort sett vilket språk du vill. Man kan skriva inlägg som blir rättade av nativa talare, ställa frågor och ha 1:1 lektioner på skype. Funkar prima tycker jag Glad

Anmäl
2013-07-15 10:13 #2 av: taylorgomez001


Okej

 

Anmäl
2013-08-13 21:12 #3 av: Endezeichen


#1 Har kollat igenom lite på användarvillkoren och allt. Men funderar på huruvida det är gratis eller ej? Tänkte för det står ju "gratis" i parantes i rubriken till tråden, eller är det jag som ser i syne? När jag läser användarvillkoren ("Terms of service") känns det inte riktigt gratis. Kostar det? Och i sådana fall: Vad kostar?

#0 Nu vet jag inga hemsidor för varken kroatiska eller franska, då jag inte studerar något av dessa språk i nuläget. Men ett tips är att kolla om ord-, och grammatikböcker finns på ert bibliotek eller om det finns att köpa. Sedan kan man göra lite hemövningar när man väl kan lite. Men börja där. Hittar jag hemsidor som är gratis i förbifarten till mina språk så kommer jag med dem till dig. Kan även kolla lite extra.

 

Anmäl
2013-08-13 21:51 #4 av: taylorgomez001


#2

Tack!!

Anmäl
2013-08-13 22:44 #5 av: Unibrow

#3 man kan betala för lektioner om man vill men det har jag  personligen aldrig gjort, de flesta vill mer  än gärna  hjälpa till gratis. Om man nu skulle vilja köpa lektioner så brukar det gå på runt 1-25 dollar beroende på vad  den som håller  i lektionerna vill ha betalt. Men det är sällan som det behövs såvida man nu inte vill ha någon med en faktiskt lärar- eller språkutbildning.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.